Winter bij Pulitzer Amsterdam: kaasfondue en brunch
Bij hotel Pulitzer Amsterdam heb je deze winter volop mogelijkheden voor een smakelijke middag of avond uit. In Jansz Winter Garden draait het om kaasfondue, bij Celia kies je voor de bottomless brunch en in Pulitzer’s Garden geniet je van een cocktail met uitzicht op de metershoge kerstboom.
In december – dagelijks geopend van 9.00 tot 22.00 uur – is de binnentuin van Pulitzer Amsterdam omgetoverd tot een knusse wintertuin, waar je kunt genieten van winterse cocktails, warme chocolademelk en huisgemaakte lekkernijen.
Neem plaats op het verwarmde terras met dekentjes en feestelijke aankleding of reserveer een tafel in de overdekte serre, inclusief uitzicht op de metershoge kerstboom. Deze is dit jaar gehuld in een roze jasje, een ontwerp van de Londense ontwerper Roksanda Ilinčić.
Jansz
In de wintertuin van Jansz – elke dag geopend als het weer dat toelaat van 12.00 tot 20.00 uur – kun je de hele winter terecht voor een kaasfondue. Dit initiatief is een samenwerking met het nabijgelegen restaurant Smelt.
Kies voor één van de combinaties (Nederlands, Zwitsers of met truffel), bestelt daarbij iets te drinken en de bijgerechten van Jansz om te delen, en de fondue-ervaring is compleet.
Celia
Celia is de plek voor de Bottomless Brunch, beschikbaar op zaterdag en zondag. Met op het menu luchtige blueberry pancakes, Egg Royal met zalm en de cinnamon bun french toast is er voor ieder wat wils.
Voor 25 euro extra geniet je 90 minuten van onbeperkt prosecco, mimoma’s en bloody mary’s van de kaart.
Lees ook:
Foto’s: dit is het nieuwe Rijks Restaurant in Amsterdam
Hotel Okura Amsterdam opent Festive Pop-up met cadeaus en culinaire verrassingen
Mondiale MVO-prijs voor The Grand Amsterdam
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, WTOL-Academy, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.