Nieuws

Ervaar Vincent van Gogh in Conservatorium Hotel Amsterdam

Het Conservatorium Hotel in Amsterdam staat stil bij het gegeven dat het in 2015 125 jaar geleden is dat Vincent van Gogh overleed. In samenwerking met het Van Gogh Museum is een speciaal arrangement samengesteld, inclusief verblijf van twee nachten in het vijfsterrenhotel.

Het Conservatorium Hotel en het Van Gogh Museum slaan de handen ineen en vieren samen ‘125 jaar inspiratie van Van Gogh’.

Verblijf in luxe kamer
Het gezamenlijke arrangement is gebaseerd op twee personen en bestaat uit een verblijf van twee nachten in een luxe kamer inclusief ontbijt, een bijzondere Van Gogh experience in het Van Gogh Museum en een exemplaar van het Van Gogh Masterpiece boek.

Reserveren
Reserveren kan via het hotel, telefonisch 020-570 00 00 of via mail reservations@conservatoriumhotel.com. Meer informatie is te verkrijgen via de website van het Conservatorium Hotel. Het arrangement is geldig tot het eind van dit jaar, op basis van beschikbaarheid.

In 2015 is het exact 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh overleed (1853-1890). De Van Gogh Europe Foundation eert zijn werk met een uitgebreid programma. Ook de food- en travelbranche zijn actief.

Suite Amstel-hotel
Eerder schreven we al over de opening van de Vincent van Gogh-suite in InterContinental Amstel Amsterdam en de Relievo-expositie in het hotel.

Moshik Roth
Tweesterrenchef Moshik Roth serveert in zijn Amsterdamse restaurant &samhoud places een speciaal vijfgangenmenu, waarbij hij zich heeft laten inspireren door het kleurgebruik van de schilder.

Mövenpick Hotel
Bovendien is in samenwerking met Mövenpick Hotel Amsterdam City een Van Gogh City Trip ontwikkeld. Deze bestaat uit onder andere het vijfgangenmenu van Moshik en een overnachting in het hotel.

Vorig artikel

SAIL Amsterdam: 10 keer L'Invité Le Restaurant op Instagram

Volgend artikel

Posthoorn in Monnickendam serveert gin en tonic-menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.