Nieuws

Cocktails in hoofdrol bij drijf-in bioscoop Spark Den Haag

Bij SPARK, de cocktailbar van hotel Hilton The Hague, kun je vrijdagavond 24 juni in een drijf-in bioscoop naar de film Cocktail kijken. Vanaf het terras kijk je gratis, maar voor 12 euro kun je een plek reserveren op één van de Ooievaart-boten. Aanmeren met je eigen boot is eveneens mogelijk.

Bij cocktailbar SPARK wordt vrijdagavond 24 juni de film Cocktail, met in de hoofdrol Tom Cruise, getoond in een speciale drijf-in bioscoop.

Barbecue
Het is onderdeel van een avondvullend programma. Om 17.30 uur gaat er een Big Green Egg aan en worden gerechten als de Tom Cruise Burger en Jamaican Style Kreeft geserveerd.

Om 20.30 uur start de film en aansluitend wordt het feest voortgezet en serveert het team van SPARK cocktails uit de film.

Hilton The Hague
Een plek op het terras van de bar van hotel Hilton The Hague is gratis. Reserveren wordt aangeraden en kan door het sturen van een e-mail naar spark@hilton.com.

Boten
Wie op het water van de Mauritskade wil kijken, kan voor 12 euro een plek reserveren op één van de Ooievaart-boten. Ga daarvoor naar de website Ooievaart.nl.

De drijf-in bioscoop van SPARK is onderdeel van het Shopping Night-programma in de Haagse binnenstad.

Vorig artikel

De zondagse picknick is terug bij Central Park in Voorburg

Volgend artikel

Boksen en gin & tonics op Vaderdag bij Conservatorium Hotel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.