Nieuws

De zondagse picknick is terug bij Central Park in Voorburg

Je kunt weer picknicken bij Central Park in Voorburg. Eigenaar Carsten Klint geeft een vervolg aan de vorig jaar geïntroduceerde Le Pique Nique, geïnspireerd op de beroemdste picknick uit Zuid-Afrika. Tot en met september kun je iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur terecht in de prachtige tuin.

De beroemdste picknick uit Zuid-Afrika nu in Nederland, en wel bij Central Park by Ron Blaauw in Voorburg.

In de tuin
‘Het Boschendal-gevoel bij Central Park’, aldus eigenaar Carsten Klint. ‘Onder eeuwenoude bomen of een parasol, of in de zon. In een groenrijke parktuin met historie.’

Zondag
Iedere zondag in juni, juli, augustus en september kun je van 12.00 tot 17.00 uur picknicken. De sfeer is informeel en gezellig, en er is livemuziek van de zangeressen van Pasta e Basta en muziek van dj Vinnie.

Picknickmand
Bestel een rijkelijk gevulde picknickmand – vanaf twee personen – en kies een van de heerlijkste wijnen uit de collectie van Boschendal – wit, rosé of rood.

Le Pique Nique
Reserveren kan via de website van Le Pique Nique. Daar kun je ook terecht voor de voorwaarden en staan de verschillende keuzemogelijkheden.

ChefsFriends wenst je een fijne zomer met veel zonneschijn en hoge temperaturen.

Vorig artikel

Jonge ondernemers openen in Papendrecht De Ertepeller

Volgend artikel

Cocktails in hoofdrol bij drijf-in bioscoop Spark Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.