Nieuws

Zomertheater in buitenlucht bij Kapellerput in Heeze

Bij hotel Kapellerput in Heeze vindt tussen 23 juli en 3 september de tweede editie plaats van het Zomer Theater Kapellerput. In de buitenlucht treden op zes zaterdagavonden diverse artiesten op. De entree bedraagt 15 euro en bij een speciale drive-inbar kun je terecht voor je drankjes.

Zomer Theater Kapellerput is een samenwerking tussen het hotel en Theaterbureau Damen. Alle voorstellingen vinden plaats in het buitentheater van Kapellerput.

Divers programma
Op zes zaterdagavonden in de zomervakantie staan verschillende artiesten met een gevarieerd programma op het podium. Van singer-songwriter tot tonprater en van Franse chansons tot comedy. De drive-inbar zorgt voor verfrissende drankjes.

Comedynight
Zaterdag 23 juli trapt cabaretier Steven Brunswijk de serie optredens af tijdens een comedynight. De laatste voorstelling wordt verzorgd door regionale artiesten. Het volledige programma lees je hier. De aanvangstijd is iedere avond om 20.00 uur en er geldt een vaste ticketprijs van 15 euro. Omdat het plaatsvindt in de buitenlucht, hoor je kort voor aanvang of de voorstelling doorgaat.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Central Park Voorburg treedt toe tot Relais & Châteaux

Volgend artikel

Foto’s Heavens Hotel: slapen in rijksmonument in Hoorn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.