Nieuws

Wintermenu all-in en Valentijnsdag bij De Lindehof in Nuenen

Iedere zondagavond in januari en februari serveert Soenil Bahadoer in zijn restaurant De Lindehof in Nuenen een Winter Menu all-in van vier gangen. Maandag 13 februari staat bij het tweesterrenrestaurant in het teken van Valentijnsdag: een amusemenu van acht gangen. In beide gevallen bedraagt de prijs 115 euro.

Lekker binnen en in goed gezelschap genieten van mooie gerechten en heerlijke wijnen. Zo ziet de ideale zondag er volgens tweesterrenchef Soenil Bahadoer uit.

Januari en februari
Daarom serveert hij in de maanden januari en februari een Winter Menu all-in voor 115 euro per persoon.

Menu en wijnen
Je start met een bruisend aperitief en diverse amuses en vervolgens van een viergangenmenu met bijpassend wijnen. Het diner wordt afgesloten met koffie of thee en huisgemaakte friandises.

Valentijnsdag
Bij De Lindehof staat maandag 13 februari in het teken van Valentijnsdag. Soenil heeft voor die avond een verleidelijk amusemenu van acht gangen samengesteld.

Romantiek en verleiding
‘Mooie, kleine gerechtjes vol geur, kleur en vooral smaak’, aldus de tweesterrenchef. ‘Uiteraard staan daarbij romantiek en verleiding centraal.’

Na afloop ontvang je een zoete traktatie voor de volgende dag en kun je op de daadwerkelijke dag van de liefde nog even heerlijk nagenieten.

Valentijnmenu
Het Valentijnmenu ‘Just before’ kost 115 euro per persoon en is exclusief drank. Voor beide menu’s kun je reserveren via de website van het restaurant.

Ondernemer van het Jaar
Soenil is uitgeroepen tot ‘ondernemer van het jaar 2016’ in Nuenen en ontving een bijzondere onderscheiding ontvangen van de carnavalsvereniging.

Les Patrons Cuisiniers
De Lindehof is in het bezit van twee Michelinsterren en aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Pillows Anna van den Vondel nieuw boutique hotel in Amsterdam

Volgend artikel

Nieuwe chef Hotel Des Indes start met Valentijnmenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.