Nieuws

Waves serveert Flessenpost-diner tijdens Vuurwerk Festival

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen is deze maand een prachtige plek om te genieten van het Vuurwerk Festival. Op 12, 13, 19 en 20 augustus worden de prachtigste pijlen en fonteinen afgeschoten ter hoogte van de Pier. Op het terras van Waves at the Kurhaus zit je eerste rang.

Tijdens het Vuurwerk Festival in Scheveningen serveert Waves at the Kurhaus, het restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen, een speciaal diner.

Drie of vier gangen
Drie of vier gangen Vuurwerkfestival Flessenpost inclusief een welkomstdrankje voor 49,50 euro of 59,50 euro per persoon.

Barbecue
Bij mooi weer neemt chef-kok Marc Smeets plaats achter de barbecue en verandert het terras in een plek voor liefhebbers van vlees van de beste kwaliteit, mooie verse vis en luxe bijgerechten.

Terras
Vanaf het terras van de eetgelegenheid heb je een prachtig uitzicht op al het vuurwerk dat wordt afgestoken en kun je genieten van BBQ Bites en cocktails.

Kurhaus-hotel
Voor reserveringen of vragen kun je bellen met (070) 416 26 36 of een e-mail sturen naar reservations@wavesatthekurhaus.nl. Het menu is te vinden op de website van het hotel.

Het festival vindt plaats op de vrijdagen 12 en 19 en de zaterdagen 13 en 20 augustus in de nabijheid van de volledig gerenoveerde Pier.

Marc Smeets over zijn plannen in het Kurhaus

Marc Smeets is sinds april 2015 chef-kok van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen. Zijn komst moet ervoor zorgen dat het bekende horecabedrijf meegaat in de opmars die de kustplaats doormaakt als trekpleister. Voor onze camera licht hij zijn plannen toe.

Vorig artikel

Zo drink je koffie in onze topzaken

Volgend artikel

Zomerspecial bij restaurant & hotel Hoog Holten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.