Nieuws

Vierde Noble Markt in het teken van feestmaand december

Bij restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch vindt zondag 29 november de vierde editie van de Noble Markt plaats. Thema van dit culinaire evenement is ‘een warme winter’. Op het terrein voor de eetgelegenheid zijn diverse lokale ondernemers aanwezig met een marktkraam. Het evenement is gratis te bezoeken.

De wintereditie van Noble Markt staat in het teken van de feestelijke decembermaand. Liefhebbers van het bourgondische leven kunnen er genieten van allerlei lekkers van lokale ondernemers.

Glühwein en warme chocolademelk
Het aanbod van ‘een warme winter’ bestaat uit onder andere apfelstrudel, warme chocolademelk, ambachtelijke worstenbroodjes, rode en witte glühwein, tapas, hammer, hemelse hangop en bier.

Edwin Kats
Noble Markt is een ‘gezellige markt in combinatie met een proeverij van lekker eten en drinken’.

Het is een initiatief van Edwin Kats, eigenaar van restaurant Noble aan het Wilhelminaplein. De markt vindt plaats op het terrein van de eetgelegenheid.

2016
Ook in 2016 vindt de Noble Markt plaats. Volgend jaar zijn de data de zondagen 22 mei, 4 september en 27 november. Noteer deze alvast in de agenda.

Voor meer informatie kun je terecht op de website Noblemarkt.nl of bellen met restaurant Noble (076-613 23 31).

Shared dining
In Noble werkt Edwin volgens het principe shared dining, geïnspireerd op de Aziatische tradities van het delen van kleinere gerechten met diverse smaken en in willekeurige volgorde.

Vorig artikel

11 keer hertenbiefstuk op Instagram

Volgend artikel

Geniet van feestdagen met Fancy Gifts François Geurds

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.