Nieuws

Geniet van feestdagen met Fancy Gifts François Geurds

Onder de noemer ‘Fanatiek Genieten’ biedt tweesterrenchef François Geurds speciale cadeaubonnen aan voor gebruik tijdens de komende feestdagen. De zogeheten Fancy Gift is er in drie varianten en is te bestellen via de websites van zijn Rotterdamse restaurants FG Restaurant en FG Food Labs.

‘Iedereen wil Fanatiek Genieten en iedereen wil zo vaak mogelijk lekker eten’, zo legt François Geurds uit waarom hij drie Fancy Gifts heeft geïntroduceerd.

Volgens de tweesterrenchef is succes gegarandeerd met dit cadeau. ‘Met Fancy Gift kun je tijdens de feestdagen onmogelijk stuk bij de ontvanger.’

Rotterdam
François is eigenaar van meerdere eetgelegenheden in Rotterdam. Aan de Lloydstraat exploiteert hij FG Restaurant, in het bezit van twee Michelinsterren.

In de Hofbogen, adres Katshoek, zijn sterrestaurant FG Food Labs en – de recent geopende – FG Noodle Bar gevestigd.

FG Restaurant
Fancy Gift 1 kost 179 euro per persoon en bestaat uit een driegangenlunch bij FG Restaurant, een vijfgangendiner bij FG Food Labs en een maaltijdsoep of wokmaaltijd naar keuze plus dessert en slush bij FG Noodle Bar.

Bij de lunch en het diner zijn een bruisend aperitief en koffie of thee met friandises inbegrepen.

FG Food Labs
De tweede Fancy Gift bestaat uit een driegangenlunch bij FG Food Labs, een vijfgangendiner bij FG Restaurant en een maaltijdsoep of wokmaaltijd naar keuze plus dessert en slush in FG Noodle Bar.

Ook hier zijn aperitief en koffie of thee met friandises inbegrepen. Dit cadeau is verkrijgbaar voor 199 euro per persoon.

FG Noodle Bar
De derde cadeaubon kost 25 euro per persoon en is te gebruiken voor een maaltijdsoep of wokmaaltijd naar keuze plus dessert en twee consumpties in FG Noodle Bar.

Alle Fancy Gifts zijn een jaar geldig en te bestellen via de websites van FG Restaurant en FG Food Labs. Daar zijn ook de (verdere) voorwaarden te bekijken. ChefsFriends wenst je een middag of avond fanatiek genieten.

FG Noodle Bar

FG Noodle Bar is de nieuwste aanwinst van sterrenchef François Geurds. Maandag 28 september opende de zaak aan de Hofbogen in Rotterdam. ChefsFriends was aanwezig bij de officiële opening voor een sneak preview.

Vorig artikel

Vierde Noble Markt in het teken van feestmaand december

Volgend artikel

Drink frozen cocktail in iglo van hotel Crowne Plaza Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.