Nieuws

Vier nieuwe restaurants lid van Alliance Gastronomique

Alliance Gastronomique heeft vier nieuwe leden gepresenteerd. Met ingang van het nieuwe jaar zijn In den Rustwat en Fitzgerald (beide Rotterdam), Smink (Wolvega) en Onder de Linden in Aduard aangesloten bij Europa’s langst bestaande samenwerkingsverband van restaurants.

Per 1 januari 2020 is Alliance Gastronomique uitgebreid met vier nieuwe restaurants. Tijdens de jaarvergadering in december zijn In den Rustwat in Rotterdam, Fitzgerald in Rotterdam, Onder de Linden in Aduard en Smink in Wolvega toegetreden tot de restaurantvereniging.

Michelin
Fitzgerald heeft een Michelinster en is het restaurant van Danny Gonzalez, In den Rustwat (Bib Gourmand) wordt geleid door chef-kok en eigenaar Marcel van Zomeren, Tanja en Steven Klein Nijenhuis exploiteren Onder de Linden in Aduard, eveneens in het bezit van een Michelinster, en Smink staat onder leiding van eigenaar en chef-kok Jan Smink.

Restaurantvereniging
Alliance Gastromomique is Europa’s langst bestaande samenwerkingsverband van restaurants en heeft leden uit Nederland en België. Bij de start van 2020 zijn dat er 42.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Alma: ‘Ervaring op maat, maar niet gemaakt’

Volgend artikel

Fris in Haarlem gaat tussen kerst en Oud & Nieuw all-in

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.