Nieuws

Video ChefsRevolution: Jonnie over Tanja Grandits

Tanja Grandits is eigenaresse van het tweesterrenrestaurant Stucki in het Zwitserse Basel. Jonnie vertelt waarom hij haar voor ChefsRevolution heeft vastgelegd.

Grandits staat geprogrammeerd voor maandag 19 september om 14.15 uur. De Köchin des Jahres 2014 heeft een speciale filosofie over koken en gaat daar dieper op in tijdens haar kookdemonstratie.

Kookdemo’s
Jonnie licht in deze video een tipje van de sluier op.

Alle kookdemo’s zijn onderdeel van het door Jonnie en Thérèse Boer van De Librije georganiseerde tweedaagse culinaire evenement ChefsRevolution.

Boerenmarkt
Op het programma verder onder andere een BOERenmarkt XL, die beide dagen vrij toegankelijk is, en de bijzondere kookwedstrijd HillBilly Contest, waarin een aantal chefs de strijd aangaat met elkaar.

ChefsFriends is mediapartner van ChefsRevolution en plaatst voorafgaand aan het evenement regelmatig video’s over alles wat er te doen is. Via deze link kun je eerdere publicaties bekijken.

 

Vorig artikel

Hotel Hilton Rotterdam uitgeroepen tot Rijksmonument

Volgend artikel

François Geurds opent FG Bistro donderdag 29 september

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.