Nieuws

The Roast Room opent terrasseizoen met Rosé Party

The Roast Room en De Bruijn Wijnkopers gaan donderdag 16 mei het terrasseizoen officieel openen. Dat doen ze bij het Amsterdamse restaurant met smakelijke bites en heerlijke rosé. Voor de liefhebber is er aansluitend de gelegenheid aan te schuiven voor een speciaal samengesteld after party-menu.

Met een heuse Rosé Party opent restaurant The Roast Room in Amsterdam donderdag 16 mei officieel het terrasseizoen. Dit gebeurt in samenwerking met De Bruijn Wijnkopers.

Bites van de barbecue
Vanaf 16.00 uur worden de flessen rosé van Château La Coste en de Provence ontkurkt en de barbecues aangestoken voor het bereiden van smakelijke bites. Wie aansluitend wil dineren, kan genieten van een speciaal samengesteld after party-menu.

Reserveren
Wie bij de Rosé Party aanwezig wil zijn, kan dat – voor maandag 13 mei – laten weten door het sturen van een e-mail naar info@theroastroom.nl.

Reserveren voor het diner kan via de website van The Roast Room of telefonisch (020-723 96 14).

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Tango Avond bij De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven

Volgend artikel

Wijnmakersdiner bij restaurant Bridges in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.