Nieuws

Wijnmakersdiner bij restaurant Bridges in Amsterdam

Bridges houdt maandag 3 juni een wijnmakersdiner in samenwerking met Wijnhuis Frans Hirtzberger. In het sterrestaurant van Sofitel Legend The Grand in Amsterdam wordt een vijfgangendiner geserveerd met bijpassende begeleidende wijnen, inclusief ontvangst met champagne.

Het wijnmakersdiner van Bridges in Amsterdam en Wijnhuis Franz Hirtzberger begint maandag 3 juni om 18.30 uur met champagne. Aansluitend kun je genieten van een vijfgangendiner met bijpassende wijnen.

Reserveren
De kosten per couvert bedragen 140 euro, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@bridges-amsterdam.nl.

Sofitel Legend The Grand
Bridges is het restaurant van hotel Sofitel Legend The Grand en door Michelin bekroond met een Michelinster.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

The Roast Room opent terrasseizoen met Rosé Party

Volgend artikel

Oosterscheldekreeft op het menu bij Spetters in Breskens

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.