Nieuws

SVH Meestergastheren over waarde SVH Meestertitels voor gast

In de branche zijn de SVH Meestertitels de hoogste graad van vakbekwaamheid. Wat merkt de gast ervan als ergens iemand werkt met deze prestigieuze titel. Tijdens de inauguratie van maître-sommelier Stan Kerckhoffs van restaurant Latour in Noordwijk tot SVH Meestergastheer, één van de vijf Meestertitels, haalde ChefsFriends hem en Eduard van der Toolen, voorzitter van de commissie Meesterproef SVH Meestergastheer, voor de camera om te spreken over de competenties en de voordelen voor de gasten.

Kijk voor meer informatie over de SVH Meestertitels op de website SVH Meestertitels.nl.

Foto: Stefan Ammerlaan

Vorig artikel

Stefan van Sprang krijgt culinaire leiding over De Kersentuin

Volgend artikel

Nieuwe kookwedstrijd voor hobbykoks met sterchef in jury

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.