Nieuws

Chris Naylor van Vermeer Amsterdam is SVH Meesterkok

Wie kiest voor een diner bij restaurant Vermeer in Amsterdam, krijgt zijn of haar gerechten vanaf vandaag geserveerd door een SVH Meesterkok. Chris Naylor, die recent ook al officieel Nederlander is geworden, is geslaagd voor de Meesterproef en is de 148e chef met deze titel.

Chris Naylor is eind september geslaagd voor zijn Meesterproef en mag zich daardoor officieel SVH Meesterkok noemen. Deze titel staat symbool voor de hoogste graad van vakbekwaamheid.

NH Barbizon Palace
De chef-kok van Vermeer in Amsterdam, het met een Michelinster bekroonde restaurant van hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace, is de 148e persoon die deze SVH-titel in zijn of haar bezit heeft.

Meesterproef
De sterchef werd tijdens zijn Meesterproef beoordeeld door SVH Meesterkoks Marc van Gulick van Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag en Lucas Rive van restaurant Lucas Rive in Hoorn.

Sauzen
‘Kenmerkend zijn de rijke sauzen en de toevoeging van specerijen uit de hele wereld aan met name de groenten, waardoor er pure en zuivere smaken ontstaan.’

Chris laat weten trots te zijn op de titel. ‘Ik hoop een inspiratie te zijn voor de nieuwe generatie chefs en hen te motiveren en te helpen het beste uit zichzelf te halen.’

Reserveren
Benieuwd? Via deze link kun je een reservering plaatsen bij het met een Michelinster bekroonde restaurant nabij het Centraal Station van Amsterdam.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Joris Peters serveert nazomermenu bij Aan de Zweth

Volgend artikel

Bourgondisch lunchen bij vakkundig Da Vinci in Maasbracht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.