Nieuws

Nieuwe kookwedstrijd voor hobbykoks met sterchef in jury

Ben je gek van koken en wil je wel eens worden beoordeeld door toppers uit het vak? Schrijf je dan in voor de nieuwe kookwedstrijd Tasty Talent en laat jouw signature dish proeven door onder andere sterchef Niven Kunz en Julius Jaspers.

Tasty Talent is een nieuwe landelijke kookwedstrijd voor gepassioneerde hobbykoks, die zich tot 31 juli kunnen aanmelden. Daarbij draait het om jouw signature dish: dat gerecht waarmee jij thuis of in de familie hoge ogen gooit.

Niven Kunz
De eerste selectie is een schriftelijke en daarna volgt een aantal voorrondes bij kookstudio’s in het land. De twaalf beste hobbykoks koken 31 oktober live en voor een groot publiek en de jury met daarin onder andere sterchef Niven Kunz en Julius Jaspers.

Kooktechnieken
De gerechten worden beoordeeld op authenticiteit, creativiteit, productgebruik, kooktechnieken en presentatie. De wedstrijd is uitsluitend bedoeld voor deelnemers die op geen enkele manier beroepsmatig of door middel van een vakopleiding bezig zijn (geweest) met koken.

Tasty Talent
De winnaar is niet alleen Tasty Talent 2015, maar ontvangt ook van ATAG een bedrag van 2500 euro te besteden aan keukenapparatuur.

Tasty Talent is een initiatief van De Tasty, het culinaire evenement voor mensen met een passie voor koken en lekker eten en drinken. Plaats van handelen is de Utrechtse Jaarbeurs, op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november.

Foto: Daniël Maissan

Vorig artikel

SVH Meestergastheren over waarde SVH Meestertitels voor gast

Volgend artikel

Boerma over foodtoerisme: ‘Doe als Peru en Brazilië’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.