Nieuws

Sluit aspergeseizoen af bij ambassadeur François Geurds

François Geurds is dit jaar de aspergeambassadeur en dus sluit hij het seizoen vrijdag 24 juni feestelijk af. In zijn met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant in Rotterdam kun je reserveren voor een vijfgangenlunch all-in voor 125 euro per persoon.

In het laatste weekeinde van juni nemen we officieel afscheid van de asperge en is het seizoen van het witte goud ten einde.

Aspergecentrum
Vrijdag 24 juni, Sint Jan, is volgens het Nederlands Aspergecentrum de laatste dag van dat seizoen en dus zorgt aspergeambassadeur François Geurds voor een feestelijk afscheid.

FG Restaurant
In FG Restaurant serveert de tweesterrenchef een vijfgangenlunch all-in voor 125 euro per persoon. Dit is inclusief bruisend aperitief, diverse amuses, wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Voor meer informatie en reserveringen kun je mailen naar info@fgrestaurant.nl of bellen naar (010) 425 05 20.

Adieu Asperge
In de Kasteeltuinen in Arcen is zondag 26 juni het evenement Adieu Asperge, eveneens bedoeld om afscheid te nemen van het seizoen van het witte goud.

Het is niet (meer) mogelijk hierbij aanwezig te zijn, de entreekaarten zijn uitverkocht.

Vorig artikel

Restaurant Wynwood in Eindhoven viert 1-jarig bestaan

Volgend artikel

Sterrestaurant Cordial in Oss introduceert Zomermenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.