Nieuws

Parklunch van drie gangen bij De Karpendonkse Hoeve

Bij het met een Michelinster bekroonde restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven kun je de hele maand augustus genieten van Parklunch. Dit is een lunch van drie gangen voor 35 euro per persoon. Inclusief uitzicht over het park en de Karpendonkse Plas.

Wat is leuker dan ‘zomaar’ heerlijk lunchen met vrienden of familie, zo kondigt De Karpendonkse Hoeve de Parklunch aan. ‘Of van een werkoverleg of vergadering iets heel speciaals maken.

Michelin
De hele maand augustus krijg je bij het door Michelin met een ster bekroonde restaurant voor een couvertprijs van 35 euro een lunch van drie gangen geserveerd. ‘Daarnaast geniet je als gast ook nog van het prachtige uitzicht over het park en de Karpendonkse Plas.’

Lees ook: Vrolijke en energieke koers De Karpendonkse Hoeve

Reserveren
Belangstelling? Reserveer je tafel dan door te bellen met telefoonnummer (040) 281 36 63 of door een e-mail te sturen naar info@karpendonksehoeve.nl.

Lunchen bij De Karpendonkse Hoeve is kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Alain Caron over Hans van Wolde

Volgend artikel

Eigenaar ’t Spuihuis start pop-up met wild en wijn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.