Nieuws

Nieuwjaarsdag aan tafel bij Ruben van Dieten van Brasserie NL

Nieuwjaarsdag kun je weer aanschuiven bij chef Ruben van Dieten. In zijn met een Bib Gourmand bekroonde Brasserie NL in Leidschendam serveert hij zondag 1 januari voor 65 euro per persoon een viergangenmenu inclusief wijnarrangement en livemuziek.

Op Nieuwjaarsdag, met alle nieuwjaarswensen op zak, ben je klaar voor een relaxte start, zo kondigt Brasserie NL in Leidschendam haar diner op zondag 1 januari aan.

Muziek en diner
Net als voorgaande jaren kun je aanschuiven bij chef Ruben van Dieten en geniet je als gast van een met easy listening livemuziek omlijst diner.

Champagne
Vanaf 17.00 uur ben je welkom voor een glas champagne, een half uur later ga je aan tafel voor een viergangenmenu inclusief wijnarrangement.

Koffie
Rond de klok van 20.30 uur is de afsluiting met een kop koffie en het laatste nummer. Voor 65 euro per persoon kun je erbij zijn.

Bib Gourmand
Reserveren kan via de website van Brasserie NL, dat in het bezit is van een Bib Gourmand en is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Kliekjesavond bij Pieters Restaurant in Bergambacht

Volgend artikel

Wat voor een type hobbykok ben jij? Doe de test!

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.