Advertorial

Wat voor een type hobbykok ben jij? Doe de test!

Advertorial – Welk type hobbykok ben jij? Klassiek en perfectionistisch, stoer en gepassioneerd of één van de andere mogelijke typen? Doe vrijblijvend de test op Cooqing.nl en ontdek je eigen kook-DNA! Je kunt je profiel direct delen via social media en je vrienden uitnodigen de test ook te doen.

Bij Cooqing draait het om jou als hobbykok, ongeacht je culinaire niveau. Het proces is simpel en het resultaat leuk.

Favoriete restaurant
Door middel van het aangeven van je wensen, kun je ook een selectie van restaurants opvragen die passen bij jouw wensen én je in principe graag als hobbykok ontvangen in hun keuken om voor jouw eigen gasten te koken.

Koken met professionele chef
Jij selecteert jouw eigen top 3 en Cooqing brengt jou en je gekozen restaurants vrijblijvend in contact.

Is er een match, dan nodig jij via de site snel en eenvoudig je gasten uit en kook je samen met de chef en zijn keukenbrigade een heerlijk menu.

Je favoriete restaurant is voor één dag jouw eigen kookparadijs en dat moment willen jouw gasten natuurlijk met je meemaken.

Jouw eigen gasten
Lijkt het je leuk om in een professionele keuken en met een professioneel keukenteam te koken voor jou gasten, dan is dit je kans!

Ga naar Cooqing.nl en neem als chef-voor-een-dag binnenkort het welverdiende applaus van jouw eigen gasten in ontvangst!

Gratis
Voor de hobbykok is Cooqing helemaal gratis. Het platform is bovendien geschikt voor iedere enthousiaste hobbykok, ongeacht het niveau van zijn/haar kookkunsten.
www.cooqing.nl

Cooqing bij Amarone in Rotterdam

Ronald Lindthout was recent een dag chef in de keuken van het met één Michelinster bekroonde restaurant Amarone in Rotterdam. Familie, vrienden en bekenden genoten van een door hem en eigenaar Gert Blom samengesteld menu. R & R media en advies mocht de avond vastleggen in een videoverslag.

Vorig artikel

Nieuwjaarsdag aan tafel bij Ruben van Dieten van Brasserie NL

Volgend artikel

Alcoholvrije Dry January Deal bij De Nieuwe Polderkeuken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.