Nieuwe chef voor restaurant van Kruisherenhotel Maastricht

Bram Haenen is aangesteld als chef de cuisine van het restaurant van het Kruisherenhotel in Maastricht. Het prachtige Limburgse hotel is onderdeel van Oostwegel Collection, de onderneming van vader en zoon Oostwegel. Bram komt over van Lumière, eveneens gevestigd in de Limburgse hoofdstad.
De nieuwe chef de cuisine heeft sinds september de leiding over de keuken van het Kruisherenrestaurant in Maastricht. Het restaurant is onderdeel van het Kruisherenhotel van Camille Oostwegel senior en Camille Oostwegel junior.
Camlille Oostwegel
Bram omschrijft zichzelf als een kok die graag met de seizoenen mee kookt en met nieuwe producten nieuwe gerechten ontwikkelt. Hij komt over van Lumière Maastricht, waar hij het concept heeft bedacht en ontwikkeld.
Hotels
Andere werkgevers zijn restaurant Sagittarius in Maastricht en de in dezelfde stad gevestigde hotels Applepark, De L’Empereur en Crowne Plaza.
ChefsFriends wenst Bram en Oostwegel Collection veel succes en plezier met hun samenwerking.