Nieuws

Make-over Bilderberg Europa Hotel Scheveningen met gedempte kleuren

Het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen is vernieuwd. De kamers van het hotel zijn door een interieurarchitect onder handen genomen waarbij gewerkt is met gedempte kleuren zoals zandtinten en de kleuren van de ondergaande zon.

Na een complete make-over van alle 178 hotelkamers beschikt het hotel vanaf de heropening over kamers in diverse types, variërend van Deluxe kamers tot Suites. Voor gezinnen met kinderen zijn er kamers met een tussendeur en speciale familiekamers.

Het Europa Hotel Scheveningen betitelt zichzelf als rustpunt in het bruisende Scheveningen, waar de gezellige drukte van de boulevard en de pier perfect samenkomen met de prachtige natuur van het duinlandschap.

Interieurarchitect Etienne Bouten van B+B Interieur zette het rustpunt centraal in zijn ontwerp van de nieuwe kamers, door gedempte kleuren zoals zandtinten en de kleuren van de ondergaande zon toe te passen. ‘We wilden rust creëren voor onze gasten. Na een drukke dag op het strand, een stadsbezoek of een zakelijke bijeenkomst, thuiskomen in een omarmende, luxe en royale uitstraling’, licht hij toe.

Bij de make-over is aan veel gedacht: een loungeplek met de mogelijkheid de eigen favoriete serie of muziek te streamen via de chromecast, een luxe badkamer met Rituals-producten, en uiteraard een comfortabel bed. Gezinnen met kinderen kunnen kiezen voor een 4-persoons familiekamer of een connecting kamer.

Het hotel beschikt over 10 ruimtes, waarvan de sfeer is geïnspireerd door beroemde badplaatsen uit Europa. Vanuit het hotel wandel je zo het natuurgebied Meijendel in, rijk aan vele plant- en vogelsoorten. Binnen 10 minuten afstand ligt Den Haag met het Binnenhof, de ridderzaal, de hofvijver, ‘het Torentje’ en natuurlijk Paleis Noordeinde, het werkpaleis van de Koning.

Over Bilderberg

Bilderberg is een hotelcollectie bestaande uit 11 hotels in Nederland en 1 hotel in Duitsland. De hotels zijn geschikt voor een privéverblijf dankzij de ligging van de hotels, de uitgebreide faciliteiten en goede restaurants.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Holy nuts: ‘Zet dit op tafel en ik geef het nog geen 10 minuten’

Volgend artikel

Uitnodiging bijzondere lunch bij De Heeren van Harinxma

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.