Partnercontent

Uitnodiging bijzondere lunch bij De Heeren van Harinxma

Partnercontent – Het is tijd om je smaakpapillen te verwennen en jezelf onder te dompelen in een gastronomische ervaring van topklasse. Op vrijdag 6 april 2024 om 12.30 uur nodigt Chaîne des Rôtisseurs je uit voor een onvergetelijke Déjeuner Amical bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.

Gelegen op slechts twee uur rijden van de Randstad wacht deze prachtige locatie op leden van Chaîne des Rôtisseurs om lunchgasten te betoveren met haar gastvrijheid en culinaire verfijning.

Bij aankomst worden gasten verwelkomd met een verfrissend glas Champagne en heerlijke amuses, waarna we ons zullen laten verrassen door de creaties van de chef-kok in het bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma*. Met een Michelinster op zak, staat dit restaurant bekend om haar gebruik van seizoensgebonden ingrediënten en liefdevol samengestelde gerechten die de zintuigen prikkelen en de smaakpapillen doen dansen.

Maar er is meer dan alleen lekker eten. Na de lunch hebben de liefhebbers onder ons de mogelijkheid om deel te nemen aan een ontspannende wandeling onder begeleiding van Marc van Gulick, de directeur van Landgoed Lauswolt.

Programma:

            •          12.30 uur: Ontvangst met een glas Champagne en amuses.

            •          13.00 uur: Aanvang Déjeuner Amical.

            •          15.30 uur: Einde Lunch.

En hier is een voorproefje van het menu dat ons te wachten staat:

  • Mousse van mais en Ras el Hanout, dungesneden sashimi tonijn, bouillon van gedroogde tonijn en limoenblad.
  • Geroosterde Sint Jacobsmossel met asperges, Pata Negra, crémeux van Stokâlde Fryske, krokante kippenhuid en lichte jus van gevogelte en olijfolie.
  • Gebraden kalfshaas met krokant gebakken kalfszwezerik, schorseneren, mandarijn, walnoot en jus met Marsala.
  • Soufflé van framboos en hibiscus, gepeperde framboos, limoenblad en vanille roomijs.
  • Koffie en thee met friandises.

De prijs voor deze culinaire verwennerij bedraagt €172,50 per persoon. Vergeet niet om smart casual gekleed te komen en je Chaine linten mee te nemen. Niet-leden kunnen als introducee aanschuiven en zo kennismaken met Chaîne des Rôtisseurs.

Aanmelden kan hier.

Deze bijdrage is geschreven in samenwerking met Chaîne des Rôtisseurs, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over deze leuke eetvereniging kun je terecht op www.chainedesrotisseurs.nl. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Make-over Bilderberg Europa Hotel Scheveningen met gedempte kleuren

Volgend artikel

Cindy Borger van De Groene Lantaarn is SVH Meestergastvrouw

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.