Geert-Jan Heesterbeek maakt niet alleen waanzinnige bonbons, in het assortiment van la Fève zitten ook nootjes en gedroogd en gekonfijt fruit. Heerlijk, maar niet zonder risico: het is op, voordat je het doorhebt. ‘Zet de dulcey-chocolade met gezouten pinda’s op tafel en ik geef het nog geen tien minuten.’
Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en het bestellen van de bonbon met dennenappels en de andere vegan bonbons, kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel start deze week met het koken volgens de nieuwe…
-
Nederlandse wijnboeren hebben in 2024 fors minder druiven geoogst dan een jaar eerder. Dat blijkt…
-
Alvaro Clavijo van El Chato in Bogota in Colombia komt koken bij Wils in Amsterdam.…