Nieuws

Leroy Pechler nieuwe maître Inter Scaldes Kruiningen

Leroy Pechler is de nieuwe maître van Inter Scaldes. Dit betekent dat hij na twintig jaar terugkeert bij het restaurant in Kruiningen dat sinds vorige maand in handen is van Sanne en Jeroen Achtien.

In 2002, kort nadat het restaurant overging van Maartje en Kees Boudeling naar Claudia en Jannis Brevet, werkte Leroy in Kruiningen. ‘In het najaar van 2003 ben ik vanwege de verwoestende brand en mijn vervolgstudie naar Rotterdam vertrokken. In de jaren daarna heb ik ervaring opgedaan bij diverse sterrenrestaurants.’

Sanne en Jeroen Achtien

Leroy begon er destijds als tweedejaars leerling en keert er nu terug om als maître aan de slag te gaan. ‘Ik ben blij het vertrouwen van Sanne en Jeroen te krijgen, en hoop samen met hen en het team voor een mooie gastbeleving te zorgen.’

Niven Kunz

‘Helaas betekent dit ook afscheid nemen van Virginie en Niven Kunz, met wie ik zeven jaar heb mogen samenwerken bij Triptyque in Wateringen, vervolgt Leroy. ‘Zakelijk en privé heb ik met hen een heel goede relatie opgebouwd.’

Lees ook:
Sneak peek: dit is het Inter Scaldes van Sanne en Jeroen Achtien
Jeroen Achtien: ‘Omgeving vaak rijker dan je denkt’
Sanne Achtien: ‘Inter Scaldes voelt als logische stap’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Ontdek de smaakvolle magie van kerst met Schmidt Zeevis

Volgend artikel

Bonbon met diervriendelijke ganzenlever: ‘Goede combinatie’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.