Na een periode van 5,5 jaar in Zwitserland zijn Jeroen en Sanne Achtien terug in Nederland. En nog wel als de nieuwe eigenaren van restaurant Inter Scaldes in Kruiningen. Wat iedereen ‘heel stoer’ noemt, voelt voor de ondernemers als een logische vervolgstap in hun carrière. ChefsFriends in gesprek met Sanne.

Lees ook:
Jeroen Achtien: ‘Omgeving vaak rijker dan je denkt’
Sneak peek: dit is het Inter Scaldes van Sanne en Jeroen Achtien
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, WTOL-Academy, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Transfernieuws van Bridges, het restaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Maître Roos Stevens heeft…
-
Yornie van Dijk heeft bij restaurant Basiliek in Harderwijk een gerecht op de kaart gezet…
-
Ode in Dokkum heeft de deuren geopend. Het is de vierde zaak van Geert-Jan Vaartjes,…