Blog

Bonbon met diervriendelijke ganzenlever: ‘Goede combinatie’

Ganzenlever heeft een waanzinnige smaak, zeker in combinatie met bittere chocolade. Met Foie Royale is nu een diervriendelijke variant op de markt en deze leent zich perfect voor een smakelijke bonbon. Meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève in Maastricht neemt ons mee in het verhaal achter dit bijzondere product.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en het bestellen van de bonbon met Foie Royale kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Leroy Pechler nieuwe maître Inter Scaldes Kruiningen

Volgend artikel

Drie restaurants sluiten zich aan bij Alliance Gastronomique

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.