Nieuws

Laat je ‘winters verleiden’ bij De Goudplevier in Peize

Kun je of wil je nog geen afscheid nemen van de winter, dan adviseren we je een bezoek aan restaurant De Goudplevier in Peize. Eigenaar Leendert Scholtus serveert er tot en met 21 maart de Winterverleiding, een arrangement all-in op basis van een driegangenmenu voor 49,50 euro per persoon.

Restaurant De Goudplevier is gevestigd aan de Groningerweg in Peize, Eigenaren Leendert Scholtus, ook bekend als voormalig chef-kok van De Echoput in Hoog-Soeren, en Naomi introduceren er de Winterverleiding.

Arrangement all-in
Dit arrangement bestaat uit ontvangst met een aperitief en hapjes, een amuse, een driegangenmenu, twee glazen wijn, tafelwater en koffie of thee met zoete lekkernijen.

Reserveren
Tot en met 21 maart kun je er voor 49,50 euro all-in van genieten. Geef bij je reservering wel aan dat je komt voor de Winterverleiding.

Kijk voor meer informatie op de website van De Goudplevier. Reserveren kan ook door te bellen met (050) 737 03 19 of een e-mail te sturen naar info@degoudplevier.nl.

Vorig artikel

Natuur in en lunchen met arrangementen De Vrienden van Jacob

Volgend artikel

Restaurant Jérôme viert 8-jarig bestaan met speciaal menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.