Nieuws

Natuur in en lunchen met arrangementen De Vrienden van Jacob

Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord is om meerdere redenen een zeer geschikte verblijfslocatie. Je kunt er goed eten, goed drinken en goed slapen en de omgeving is uitermate geschikt voor wandelingen en fietstochten door de natuur. In 2016 worden volop arrangementen aangeboden.

De themalunches of -diners worden geserveerd in het met één Michelinster bekroonde De Vrienden van Jacob, het restaurant van Landgoed Duin & Kruidberg dat staat onder leiding van Alain Alders.

Alain Alders
Op 6 mei vindt een Nachtegalendiner plaats. Alain serveert een viergangdiner dat is geïnspireerd op het thema natuur en nachtegalen en aansluitend vindt onder leiding van een boswachter van Natuurmonumenten een nachtegalenwandeling in de duinen.

Michelin
In samenwerking met Natuurmonumenten is ook de Michelinpicknick op 11 juni. Op de fiets vertrek je naar Nationaal Park Zuid-Kennemerland, waar je wordt verrast door een Michelinpicknick.

Fruits-de-mer
Liefhebbers van fruits-de-mer moeten 24 september in de agenda zetten. In restaurant De Vrienden van Jacob wordt een viergangenlunch geserveerd die volledig in het teken staat van dit thema.

Wild
Hertenwandeling is het thema van het arrangement, dat beschikbaar is op 16 oktober. Met een boswachter van Natuurmonumenten op zoek naar herten en reeën en aansluitend genieten van een lunch die in het teken staat van wild.

Truffel
Op 12 november draait het tijdens een viergangenlunch in De Vrienden van Jacob om truffel. Een absolute must voor de liefhebber.

Voor meer informatie, prijzen en reserveringen kun je terecht op de website van het sterrestaurant, dat is aangesloten bij JRE Nederland.

Dat kan ook door het sturen van een e-mail naar info@devriendenvanjacob.nl of door te bellen met (023) 512 18 00.

Vorig artikel

Hele maand april menu ‘De Smaken van Paul’ bij De Leuf

Volgend artikel

Laat je ‘winters verleiden’ bij De Goudplevier in Peize

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.