Nieuws

La Trinité in Sluis gaat nieuwe koers varen zonder ster

Restaurant La Trinité in Sluis gaat een nieuwe koers varen. Eigenaren François en Evelyne de Potter-Scholtes hebben niet langer de ambitie hun Michelinster te dragen en kiezen voor een brasserieconcept met een laagdrempeligere sfeer met een nog vlottere kaart en een nog vlottere service.

Ondernemers François en Evelyne de Pottere Scholtes maken op de Facebookpagina van La Trinité in Sluis melding van de start van een nieuw hoofdstuk.

Michelinster
‘Negen jaar na het ontvangen van onze Michelinster hebben wij samen met ons team besloten om een nieuwe weg in te slaan’, aldus de eigenaren. ‘Eentje zonder ster, maar met evenveel liefde en passie.’

François en Evelyne de Potter
Evelyne en François noemen de Michelinster de mooiste beloning die ze ooit kregen. ‘Wij hebben daar dan ook keihard voor gewerkt en het was een fantastische ervaring om deze te hebben.’

Laagdrempelig
In overleg met het team is nu echter besloten een andere koers te gaan varen. ‘We veranderen onze formule en gaan voor een laagdrempeligere sfeer. Iedereen moet zich welkom voelen bij La Trinité.’

Kleine gerechten
Met een nog vlottere kaart en een nog vlottere service willen ze een losse vibe brengen. De menukaart bestaat uit verschillende bites en kleine gerechten, waardoor gasten zelf hun menu kunnen samenstellen. ‘Je kunt dus een kleinigheid eten, maar net zo goed een volledig menu.’

Beste producten
De eigenaren laten weten net zo goed te blijven koken met de beste producten die voorhanden zijn. ‘Uiteraard werken we aan dit avontuur met ons vertrouwde keuken- en zaalteam.’

ChefsFriends wenst François en Evelyne veel succes met brasserie La Trinité en hun nieuwe koers. Benieuwd? Reserveer dan snel een tafel via deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wim Severein viert eerste verjaardag The Millèn Rotterdam

Volgend artikel

Acht Nederlandse chefs in Best Chef Top 100 voor 2019

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.