Nieuws

Kwart miljoen bezoekers voor A’DAM Lookout Amsterdam

Observatiepunt A’DAM Lookout op de bovenste etage en het dak van de A’DAM Toren meldt op de website de ontvangst van de 250.000e bezoeker sinds de opening in mei. Je hebt er een 360 graden uitzicht over de stad en kunt met de ‘Over the Edge’ over de rand schommelen.

In mei opende A’DAM Lookout en in augustus werd daar de schommel ‘Over the Edge’ aan toegevoegd.

Schommel
Het observatiepunt geeft een 360 graden uitzicht over de stad en met Over the Edge schommel je over de rand van de toren.

Inmiddels is de 250.000e bezoeker ontvangen en namen al meer dan 50.000 waaghalzen plaats in de schommel.

Sander Groet
Oprichter Sander Groet zegt in het artikel op de eigen website dat het ‘mooi is om te zien dat A’DAM Lookout in een bepaalde behoefte voorziet.

Toerisme
‘We krijgen van zowel toeristen als Amsterdammers heel positieve reacties op het uitzicht over de stad, wat toch de hoofdreden is voor een bezoek aan de attractie.’

Nieuwe projecten
De oprichter hoopt in het eerste volle jaar op 400.000 bezoekers. Bovendien wordt een aantal mooie nieuwe projecten opgezet met partners uit de buurt.

A’DAM Lookout bevindt zich op de bovenste twee verdiepingen van A’DAM Toren. Kaarten zijn off- en online verkrijgbaar en kosten 12,50 euro.

Restaurant Moon
In de toren zijn onder andere ook restaurant Moon, het Sir Adam hotel, The Butcher Social Club en nachtclub Shelter gevestigd.

Vorig artikel

Video: Jef Schuur van Bij Jef over lokaal, groenten en avond theater

Volgend artikel

Restaurant Bentinck opent op historisch landgoed Amerongen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.