Las Palmas in Rotterdam heeft de agenda van haar kookworkshops bekendgemaakt. In 2016 kunnen belangstellenden in het restaurant van Herman den Blijker terecht om alles te weten te komen over vis, schaaldieren, jus en sauzen, vlees en barbecue.
Ben je een fanatieke hobbykok en wil je meer te weten komen over bepaalde technieken, dan zijn de kookworkshops van het Rotterdamse restaurant Las Palmas geschikt voor jou.
Las Palmas
De bijeenkomsten zijn kleinschalig (maximaal vijftien personen) en worden begeleid door een van de chefs van eigenaar Herman den Blijker.
Ze vinden plaats in de private dining-room, waar deelnemers aan de slag gaan met de ‘mooiste, meest verse typische Las Palmas-producten die vol en eerlijk van smaak zijn’.
Thema’s
In februari wordt gestart met het thema basistechniek vis. Aansluitend gaat het over schaaldieren (maart), jus en sauzen (april), basistechniek vlees (mei) en BBQ (juni, juli en augustus).
De exacte tijdstippen en meer informatie is te vinden op de website van Las Palmas. Voor meer informatie kun je ook mailen: kookworkshop@restaurantlaspalmas.nl.
Bestel kookboeken van Herman den Blijker en steun ChefsFriends
- Vlees – Herman den Blijker & Jaap van Rijn
- Herman over Bonen – Herman den Blijker & Jaap van Rijn
- Topkoks voor thuiskoks 2 – 52 wereldgerechten met o.a. Herman den Blijker
Lees verder
-
Boeken - De bekende en succesvolle tv-kok Herman den Blijker, ook eigenaar van restaurant Goud…
-
Marcel van Zomeren heeft de wanden van de oranjerie van zijn restaurant In den Rustwat…
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…