Nieuws

Kookworkshops bij restaurant Herman den Blijker in Rotterdam

Las Palmas in Rotterdam heeft de agenda van haar kookworkshops bekendgemaakt. In 2016 kunnen belangstellenden in het restaurant van Herman den Blijker terecht om alles te weten te komen over vis, schaaldieren, jus en sauzen, vlees en barbecue.

Ben je een fanatieke hobbykok en wil je meer te weten komen over bepaalde technieken, dan zijn de kookworkshops van het Rotterdamse restaurant Las Palmas geschikt voor jou.

Las Palmas
De bijeenkomsten zijn kleinschalig (maximaal vijftien personen) en worden begeleid door een van de chefs van eigenaar Herman den Blijker.

Ze vinden plaats in de private dining-room, waar deelnemers aan de slag gaan met de ‘mooiste, meest verse typische Las Palmas-producten die vol en eerlijk van smaak zijn’.

Thema’s
In februari wordt gestart met het thema basistechniek vis. Aansluitend gaat het over schaaldieren (maart), jus en sauzen (april), basistechniek vlees (mei) en BBQ (juni, juli en augustus).

De exacte tijdstippen en meer informatie is te vinden op de website van Las Palmas. Voor meer informatie kun je ook mailen: kookworkshop@restaurantlaspalmas.nl.

Bestel kookboeken van Herman den Blijker en steun ChefsFriends

Vorig artikel

Reserveer tafel voor Valentijnmenu In den Rustwat Rotterdam

Volgend artikel

De exotische en verrassende smaakcombinaties van Soenil Bahadoer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.