Nieuws

Reserveer tafel voor Valentijnmenu In den Rustwat Rotterdam

Op Valentijnsdag samen met je geliefde genieten van een heerlijk viergangenmenu bij het prachtig gelegen In den Rustwat in Rotterdam. Als dat geen dubbele romantiek is. Chef-kok Marcel van Zomeren serveert voor 87,50 euro all-in zowel lunch als diner, reserveren kan vanaf volgende week.

Zondag 14 februari opent eigenaar Marcel van Zomeren zowel zijn restaurant als de oranjerie voor zijn speciale Valentijnmenu.

Glas bubbels
Dat menu bestaat uit vier gangen en inclusief een glas bubbels, bijpassende wijnen, mineraalwater en koffie/thee en kost 87,50 euro per persoon.

Kralingen
In den Rustwat is prachtig gelegen in het Rotterdamse Kralingen. En op Valentijnsdag gaat uiteraard de gashaard aan, zo laat Marcel weten.

Reserveren
Reserveren kan vanaf volgende week via de website van In den Rustwat. Voor de lunch gaan de deuren om 12.00 uur open, voor het diner om 18.00 uur.

Vorig artikel

De Jonge Dikkert beloont vaste gasten aan begin nieuwe jaar

Volgend artikel

Kookworkshops bij restaurant Herman den Blijker in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.