Nieuws

Kaas, dessert en koffie to go bij IDRW in Rotterdam

Deze heftige periode maakt ook creatief, zo constateren we keer op keer. Nieuwste bewijs is dit idee van In den Rustwat in Rotterdam. Eigenaar Marcel van Zomeren biedt gasten de gelegenheid hun kaas, dessert en koffie mee te nemen als ze om 22.00 uur nog niet klaar zijn met het diner.

‘Nadat we de nieuwe richtlijnen van het RIVM kort hebben laten bezinken, zijn we weer op een leuk nieuw concept gekomen’, zo laat chef-kok en eigenaar Marcel van Zomeren van In den Rustwat in Rotterdam weten in de nieuwsbrief van zijn restaurant.

Openingstijden
‘We vervroegen niet alleen de openingstijden, maar bieden onze gasten ook de mogelijkheid om het gezellige avondje uit na 22.00 uur gewoon thuis voort te zetten.’

Marcel van Zomeren
Wat Marcel heeft bedacht? Een koffietje met zoete lekkernijen, een heerlijk kaaspakket in samenwerking met het Kaasatelier en/of een dessert to go. ‘Op deze manier hopen wij onze gasten alsnog in de watten te leggen zoals ze dat van ons gewend zijn.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nederlandse kazen op de wagen van De Nederlanden*

Volgend artikel

Latour Noordwijk presenteert jong talent en lunch op zondag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.