Nieuws

Latour Noordwijk presenteert jong talent en lunch op zondag

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Latour in Noordwijk heeft twee jonge talenten een prominente rol gegeven in het team. Aan de voorkant gaat Tim Wellenberg, winnaar van de National Hennesy Gastvrijheidsprijs 2019, maître Stan Kerckhoffs ondersteunen en in de keuken is Kenny Friederichs benoemd tot souschef.

In het sterrestaurant van grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk wordt volop geïnvesteerd in de toekomst.

Stan Kerckhoffs
Twee jonge talenten krijgen de mogelijkheid om zich te ontplooien in Latour, het concept Sunday Vibes is geïntroduceerd en onder leiding van SVH Meestergastheer Stan Kerckhoffs is het nu mogelijk om meer te leren over de wondere wereld van wijnen en spijzen tijdens de cursus ‘Taste’.

Marcel van Lier
Kenny Friederichs is sinds het begin van dit bijzondere jaar de rechterhand van chef de cuisine Marcel van Lier. Hij begon als chef de partie, groeide door naar de rol van chef de tournant en werkt nu als souschef.

Tim Wellenberg
Tim Wellenberg ondersteunt Stan sinds september aan de voorkant als assistent-maître. De winnaar van de National Hennesy Gastvrijheidsprijs 2019 is overgekomen van restaurant Hanninkshof in Enschede.

Sunday Vibes
Sunday Vibes is een concept dat is gebaseerd op samenwerking met externe partijen. Het wordt 22 november sprankelend afgesloten met een editie met partner Nyetimber. Het succes van dit initiatief heeft ertoe geleid dat je nu ook op zondag terechtkunt voor een lunch in Latour.

Wijn en spijs
Wie het leuk vindt om meer te leren over de smakelijke wereld van wijnen en spijzen, kan deelnemen aan de cursus ‘Taste’. Deze is onderdeel van de Huis ter Duin Academy en wordt afgesloten met een erkend SVH 3-examen.

Michelinster
Restaurant Latour is sinds 2005 in het bezit van een Michelinster en is onderdeel van grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Van donderdag tot en met zaterdag zijn de deuren geopend voor het diner en op zondag kun je er terecht voor een lunch.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Kaas, dessert en koffie to go bij IDRW in Rotterdam

Volgend artikel

Ontdek de Dam in Amsterdam met de Tour DAMUSE

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.