Met de overname van Inter Scaldes Kruiningen komt een droom van Sanne Achtien uit. ‘Een luxe restaurant met kamers’, aldus partner Jeroen. ‘Als je wordt gevraagd zo’n instituut over te nemen, dan doet dat iets met je. Daarom wilden we het doen op onze manier, maar wel de statuur handhaven.’

Lees ook:
Sanne Achtien: ‘Inter Scaldes voelt als logische stap’
Jeroen Achtien: ‘Omgeving vaak rijker dan je denkt’
Sneak peek: dit is het Inter Scaldes van Sanne en Jeroen Achtien
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, WTOL-Academy, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Michael van der Kroft ziet een kelder in Rotterdam-Zuid als de plek voor het realiseren…
-
Een picknickmand gevuld met lekkernijen, en dan vooral kaas. Aan de hand van een voorbeeld…
-
Wat drijft chefs en hoteliers? Wat doen ze om fit te blijven, waar eten ze…


