Nieuws

François Geurds over gastronomie na corona

De coronacrisis heeft een enorme impact op de horeca. Voor de tweede keer zijn de deuren voor een langere periode gesloten. Wat heeft dit voor een gevolgen voor de gastronomie? Wat leren we van deze heftige periode en wat zijn de consequenties? In deze video spreken we met François Geurds.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Het weekmenu van njam: snel een gezonde maaltijd op tafel

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Zuid-Holland van Joris Peters

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.