Boeken

Het weekmenu van njam: snel een gezonde maaltijd op tafel

Boeken – Eet een week vers, gezond en perfect voorbereid met het meal prep-plan van de njam-chefs. ‘Njam: het weekmenu’ biedt inspiratie voor doordeweekse recepten en vertelt hoe je met een minimum aan voorbereiding in het weekeinde op werkdagen snel een verse en gezonde maaltijd op tafel tovert.

Na een drukke werkdag altijd weer een gezonde, evenwichtige en liefst ook nog lekker maaltijd klaarmaken, is voor velen een uitdaging. De combinatie van een druk leven en gezond koken, is niet vanzelfsprekend. Maar met de slimme aanpak van de njam-chefs loopt je weekmenu vanaf nu op rolletjes.

Minimale voorbereiding, maximaal resultaat
In dit boek bezorgen de chefs je tonnen aan inspiratie voor doordeweekse recepten en geven ze je tips om met een minimum aan meal prepping in het weekeinde een hele week snel een verse en gezonde maaltijd op tafel te toveren.

Kant-en-klare recepten
Iedere chef stelt een menu voor vier dagen samen, inclusief bijbehorend boodschappenlijstje en een haarfijn uitgewerkt voorbereidingsplan. Hij of zij trekt enkele uurtjes uit om alle voorbereidingen van deze vier gerechten te doen en ervoor te zorgen dat je elke avond op maximaal een kwartiertje een verse maaltijd op tafel tovert.

Kookzender
Het boek is hardcover, kost 24,99 euro en is te bestellen via de website van njam. Kookzender njam is onderdeel van het Belgische bedrijf Studio 100 van Gert Verhulst. Sinds vorig jaar is er ook een programmering die specifiek is gericht op Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Haags Bib Gourmand-restaurant Basaal in andere handen

Volgend artikel

François Geurds over gastronomie na corona

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.