Nieuws

Foto’s vernieuwd restaurant De Leuf in Ubachsberg

Het met een Michelinster bekroonde De Leuf in Ubachsberg is vernieuwd. Het restaurant heeft een flinke opfrisbeurt gehad en is voorzien van nieuwe kasten, salontafels, bijzettafels en werkmeubels. Ook de vloer en de trap zijn onder handen genomen. ChefsFriends heeft de eerste foto’s.

‘Hoewel we onze eindejaarssluiting natuurlijk hebben aangegrepen om even tot rust te komen en op te landen, hebben we niet alleen stilgezeten’, zo laten Sandra en Robin van de Bunt weten aan ChefsFriends.

Robin van de Bunt
De Leuf heeft een flinke opfrisbeurt gehad. Het restaurant is voorzien van nieuwe kasten, salontafels, bijzettafels en werkmeubels. Ook de vloer en trap zijn onder handen genomen.

‘We hebben gekozen voor eigentijdse meubels in warme tinten en een luxe en uitnodigende uitstraling.’

Menu all-in
Wil jij het resultaat aanschouwen? De Leuf serveert in de maand februari een menu van vier gangen all-in voor 109 euro.

Reserveren kan onder vermelding van ‘Welkom 2019’. Let op: uitgezonderd de zaterdagavond en Valentijnsdag.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Het is weer Vive la France bij Hoofdstad Brasserie in Amsterdam

Volgend artikel

Michiel Deenik opent restaurant The Traveller in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.