Nieuws

Fletcher neemt exploitatie hotel Inntel Zutphen over

Fletcher Hotels is de nieuwe eigenaar van Inntel Hotels Resort Zutphen. Vanaf 1 februari gaan vastgoed en exploitatie over naar de Nederlandse onderneming en is de nieuwe naam van het luxe viersterrenhotel met 67 kamers Fletcher Resort-Hotel Zutphen.

Fletcher Resort-Hotel Zutphen is het 82e hotel van het Nederlandse bedrijf, dat drie- en viersterrenhotels exploiteert.

Veluwe en Achterhoek
De nieuwste aanwinst is gelegen in Zutphen en wordt omringd door de Veluwe en de Gelderse Achterhoek. Het luxe viersterrenhotel beschikt over 67 kamers, twaalf multifunctionele feest- en vergaderzalen, een BBQ-restaurant, een bar en een royaal terras.

Faciliteiten
Wie er als gast verblijft, kan onder andere terecht in het zwembad met sauna en solarium, in de tennishal met vier banen, op een van de zeven buitenbanen, op tien bowlingbanen, op vier squashbanen en een uitgebreide fitness.

Fletcher Hotels
CEO Rob Hermans van Fletcher Hotels spreekt van een enorme verrijking voor zijn onderneming. ‘Het hotel bevindt zich op een unieke locatie en beschikt over diverse faciliteiten.’

Vorig artikel

François Geurds ontwikkelt culinaire vakantie naar Aruba

Volgend artikel

Restaurant Fred in Rotterdam ondergaat rigoureuze verandering

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.