Nieuws

François Geurds ontwikkelt culinaire vakantie naar Aruba

Wil je Aruba (culinair) ontdekken, dan kan dat sinds vandaag met een door François Geurds ontwikkelde reis. Je eet bij Urvin Croes, proeft oestersoep van een van de vele foodtrucks en bezoekt de favoriete plekken van de sterrenchef. Je vakantie eindigt met een achtgangenmenu all-in bij FG Restaurant in Rotterdam.

De Rotterdamse sterrenchef heeft in opdracht van Aruba Tourism Authority een negendaagse reis naar Aruba ontwikkeld. Tijdens het verblijf op het eiland waar zijn roots liggen, bezoek je de favoriete (culinaire) adressen van François Geurds.

Urvin Croes
Je wordt gastronomisch verwend door de Arubaanse chef-kok Urvin Croes en bezoekt de vele foodtrucks om onder andere oestersoep te proeven. Op het programma verder de mooiste stranden, luxe massagesalons en andere bezienswaardigheden.

FG Restaurant
FG Aruba Trip is een handige leidraad voor een bijzondere vakantie, maar als vakantieganger kun je op je eigen manier invulling geven aan de tips. Nagenieten doe je tijdens een afsluitend achtgangenmenu all-in bij FG Restaurant.

Reserveren
De kosten bedragen 2350 euro per persoon op basis van negen dagen en is te boeken bij Silk Travel. Uitbreiding van het aantal reisdagen is mogelijk.

Vorig artikel

Café Americain wil met Peter Gast weer Amsterdamse huiskamer zijn

Volgend artikel

Fletcher neemt exploitatie hotel Inntel Zutphen over

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.