Vakantie in eigen land

Ervaar de Utrechtse Heuvelrug bij Kasteel Kerkebosch in Zeist

Overnachten in een intieme kasteelkamer, een keuzediner van vier gangen in een imposante serre of een kasteeltuin en een luxe uitgeserveerd ontbijt in de ochtend. Bij Kasteel Kerkebosch verblijf je in de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en ervaar je zomer in eigen land op zijn best.

Met het ‘Echt Zomer Arrangement’ van Kasteel Kerkebosch in Zeist geniet je van een voortreffelijk keuzediner van vier gangen, blijf je slapen in een van de intieme kasteelkamers en sluit jij je verblijf af met een luxe uitgeserveerd ontbijt de volgende ochtend.

Fietsen en wandelen
Nadat je bent ontvangen met een welkomstdrankje kies je jouw manier om te genieten van de Utrechtse Heuvelrug. Bij het hotel liggen fiets- en wandelroutes. Neem jij je eigen fietsen mee, dan kun je deze afgesloten stallen en opladen indien gewenst.

Elektrische fietsen
Liever ter plaatse fietsen huren? Ook dat kan. Er zijn gewone en elektrische fietsen beschikbaar, uiteraard uitvoerig gedesinfecteerd voor gebruik.

Kasteeltuin
In de avond geniet je van een smakelijk diner in de imposante serre of de kasteeltuin. De volgende ochtend krijg je een luxe ontbijt uitgeserveerd. Bij het hotel is gratis parkeergelegenheid.

De kosten bedragen 99,50 euro per persoon. Voor een verblijft op vrijdag- en zaterdagavond geldt een toeslag van 10 euro per persoon.

Vorig artikel

Mag het nu wel of niet: genieten van smakelijke paling

Volgend artikel

Ontdek het Westland vanaf het water met Hotel Maassluis

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.