Nieuws

Ervaar de magie van december bij Waldorf Astoria Amsterdam

Wie wat verder vooruitkijkt, ziet de kerstdagen naderen. Bij Waldorf Astoria Amsterdam zijn ze klaar voor de feestmaand. In december krijgt de Afternoon Tea een feestelijk tintje en executive chef Sidney Schutte en zijn team hebben smakelijke menu’s samengesteld. Oudjaarsavond volgt het slotakkoord, op een salonboot.

Waldorf Astoria Amsterdam wil in de voor velen mooiste maand van het jaar ‘een betoverende ambiance scheppen’ en zorgen voor ‘onweerstaanbare culinaire verrukkingen’.

Vijfsterrenhotel
‘Het geheim is de magie van de decembermaand tot leven te laten komen’, aldus het vijfsterrenhotel aan de Herengracht.

Sidney Schutte
Chef Sidney Schutte en zijn team hebben meesterlijk feestelijke menu’s samengesteld. De keuze varieert van een gezellige informele kerstbrunch tot luisterrijke kerstdiners in Goldfinch Brasserie of tweesterrenrestaurant Spectrum.

Video Alain’s Minds: Alain Caron over Sidney Schutte

Vuurwerk
Oudjaarsavond wordt aan de culinaire decemberbelevenis nog een magisch element toegevoegd. Na het diner volgt het slotakkoord van het oude jaar op een salonboot.

‘Om eerste klas het nieuwe jaar in te varen en eerste rang het vuurwerkspektakel op het water te volgen. Inclusief sprankelende bubbels.

Afternoon Tea
De hele maand december krijgt de Afternoon Tea een extra festive tintje. In Vault Bar kun je terecht voor creatieve cocktailworkshops en de Guerlain Spa heeft een speciale schoonheidsbehandeling.

Voor alle informatie over The Magical Festive Season en het plaatsen van reserveringen, volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Alain Caron over Sidney Schutte

Volgend artikel

Onno Kokmeijer gastchef bij Hofstede Meerzigt Zoetermeer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.