Nieuws

Coronavirus: Edwin Vinke deelt recepten op YouTube

Edwin Vinke blijft de keuken van De Kromme Watergang in Hoofdplaat gebruiken, ook al is zijn restaurant in de strijd tegen het coronavirus gesloten tot en met maandag 6 april. De tweesterrenchef kookt dagelijks een ‘gezonde en eenvoudige maaltijd’ en deelt daarvan een video inclusief recept via YouTube.

De chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat kan het koken niet laten. Aangezien iedereen toch moet eten en hij graag iets wil doen waar we allemaal iets aan hebben, is hij gestart met het voor de videocamera bereiden van gerechten.

De Kromme Watergang
Dagelijks om 12.00 uur gaat er een video live op het YouTube-kanaal van De Kromme Watergang. Daarin kookt Edwin een gezonde en eenvoudige maaltijd. Hij deelt zijn ingrediëntenlijst en de receptuur, zodat je er thuis mee aan de slag kunt.

Roerbakschotel
Donderdag 19 maart is het eerste gerecht online gegaan. Edwin maakt een roerbakschotel met kip, en adviseert er een smakelijk glaasje saké bij.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Tweelingzus steunt restaurateur Frank Streefland met doneeractie

Volgend artikel

François Geurds start met wine paring via QR-code

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.