Nieuws

Tweelingzus steunt restaurateur Frank Streefland met doneeractie

Suzanne Streefland is een actie gestart voor haar tweelingbroer Frank Streefland, eigenaar van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk. Via de website Doneeractie kunnen donaties worden gedaan. ‘Er is altijd een ondernemersrisico, maar een virus als corona is moeilijk in te schatten’, aldus de initiatiefnemer.

Sinds zondag 15 maart zijn de deuren van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk gesloten in de strijd tegen het coronavirus. En dat blijft zo tot en met maandag 6 april.

Coronavirus
‘Het coronavirus zorgt ervoor dat het kleine restaurant van mijn tweelingbroer minstens drie weken sluit’, aldus Suzanne Streefland, die de actie is gestart. ‘Afgelopen weken heeft mijn broer alleen maar annuleringen. Vandaar deze actie.’

Donatie
Op de website Doneeractie kunnen donaties worden gedaan. ‘Natuurlijk is er altijd een ondernemersrisico, maar een virus als corona is moeilijk in te schatten. Ik zou hem dus graag een steuntje in de rug geven. Met elke financiële bijdrage voor mijn tweelingbroer ben ik blij. Doe je mee’, zo eindigt ze haar schrijven.

Op het moment van publiceren van dit bericht, donderdag 19 maart 11.00 uur, is de opbrengst 1.068 euro.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Coronavirus: afhalen van maaltijden toch toegestaan

Volgend artikel

Coronavirus: Edwin Vinke deelt recepten op YouTube

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.