Vacatures

Carrièrekans: Senses Amsterdam zoekt chef-kok

Senses is een dynamisch en intiem fine dining-restaurant in het centrum van Amsterdam. Er is plek voor een chef-kok die zich verder wil ontwikkelen en op zoek is naar zijn ‘eigen’ restaurant waar hij/zij binnen de kaders van de eetgelegenheid op eigen wijze invulling kan geven aan het concept.

Senses is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland en heeft 14 punten Gault&Millau. In de keuken werken de koks vier dagen fulltime en zijn ze drie dagen per week vrij.

Als chef-kok geef je creatieve invulling aan de gerechten voor het leveren van een fine dining experience op topniveau. Je heeft bovendien leiding aan zeven medewerkers en zorgt ervoor dat de organisatie staat als een huis.

Wat hopen we dat jij meebrengt
– De ambitie om de volgende stap in je carrière te zetten;
– Minimaal één jaar ervaring in een fine dining-restaurant als (sous)chef;
– De durf om te experimenteren en te kiezen voor het onverwachte;
– Passie voor gastronomie;
– Kennis van Arbo, HACCP en sociale hygiëne;
– Woonachtig in de regio Amsterdam.

So far, so good? Lees dan nog even verder…

Wat je van ons mag verwachten
– Uitstekend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Persoonlijk training- en ontwikkelingsprogramma;
– Volgen van betaalde cursussen;
– Realistische en flexibele werktijden en pauzes;
– Een veilige werkplek en gezonde personeelsmaaltijden;
– Zo nu en dan een vrij weekeinde is bespreekbaar;
– Perfecte koffie/thee voor in de pauze;
– Sluitdrankje na je werk;
– Jaarlijks personeelsfeest/teambuildingactiviteit;
– Kerstpakket;
– Successen vieren;
– Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering.

Wil jij deze carrièrekans niet missen? Zoek dan niet verder en solliciteer. Mail naar hr@albushotel.com en we gaan kennismaken.

Weet dat wij plezier in het werk erg belangrijk vinden. Wij willen jou je zien ontwikkelen, zodat deze baan ook een investering is in jouw toekomst. Werken in de horeca is elke dag een feestje.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Victor Fielmich: ‘Met snelheid van de berg in de Dolomieten’

Volgend artikel

Dennis Willems: ‘Nog meer zelfvoorzienend ondernemen’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.