Victor Fielmich: ‘Met snelheid van de berg in de Dolomieten’
Wat drijft chefs en hoteliers? Wat doen ze om fit te blijven, waar eten ze zelf graag, wat hebben ze altijd in de koelkast liggen en wat is dé guilty pleasure die ze exclusief delen met ChefsFriends? In deze aflevering Victor Fielmich van bistro ElVi in Bergen.
Wat is jouw guilty pleasure?
‘In een bruine kroeg met gehaktballen onze gasten nabespreken.’
Thuis in mijn koelkast staat altijd…
‘Kaas, piccalilly, mierikswortelcrème, champagne blanc de blanc, IPA en speciaalbier.’
Wat doe je om fit te blijven?
‘Lopen en fietsen naar het werk, en tijdens het servies heel hard rennen.’
Welke muziek schalt er uit de luidsprekers tijdens de mise-en-place? Of hebben jullie met het keukenteam een ritueel?
‘Limp Bizkit met Break Stuff vooral, maar ook veel andere rock.’
Welk ingrediënt ontbreekt nooit op jouw kaart?
‘Bloedworst.’
Vakantie. Ik ga graag naar…
‘Op wintersport in de Dolomieten. Met snelheid van de berg en daarmee het hoofd leegmaken. En geweldig lunchen met wijnen uit de wijnstreek Sud Tirol.’
Als ik zelf uit eten ga, doe ik dat graag bij…
‘Collega’s die met dezelfde bezieling als wij het vak uitoefenen.’
Welke spannende plannen heb jij voor 2023?
‘Geheel Rock Werchter uitspelen als teamuitje.’
Lees hier alle afleveringen van de serie!
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Arditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-Academy, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.