Nieuws

Breek de Week bij sterrestaurant Vista in Willemstad

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Vista in Willemstad serveert tot en met 19 december een ‘Breek de Week’-menu. Van maandag tot en met vrijdag geniet je als gast van een menu van vier gangen voor 49,50 euro of de all-invariant voor 80 euro.

Geen zin om op werkdagen zelf achter het fornuis te gaan staan? Of gewoon zin om op zulke dagen uit eten te gaan. Dan is het initiatief ‘Breek de Week’ van Vista in Willemstad ideaal voor jou.

Henrie van der Heijden
Ingrid en Henrie van der Heijden serveren in hun door Michelin met een ster bekroonde restaurant van maandag tot en met vrijdag een menu van vier gangen voor 49,50 euro.

Foto’s: dit zijn de nieuwe suites van Vista in Willemstad

All-in
Voorkeur voor all-in? Dat kan! Voor 80 euro per couvert zijn drie bijpassende wijnen, één fles water per persoon en één kopje koffie of thee met zoetigheden per persoon inbegrepen.

Reserveren
Breek de Week is te reserveren tot en met 19 december. Let op: het menu moet door het gehele tafelgezelschap worden besteld en vooraf online worden gereserveerd onder vermelding van ‘Breek de Week’. Om te reserveren, volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hoe komt smaak in wijn?

Volgend artikel

Haal- en brengservice bij Pillows Grand Hotel Ter Borch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.