Nieuws

Haal- en brengservice bij Pillows Grand Hotel Ter Borch

Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle heeft de Courtesy Car geïntroduceerd. Dit betekent dat gasten van de bijbehorende Coperto Restobar binnen een straal van 25 kilometer zich kunnen laten ophalen en thuisbrengen. Het initiatief is een lokale samenwerking met Dusseldorp BMW en Businessclass Chauffeursdiensten.

Sinds het begin van deze maand kunnen gasten binnen een straal van 25 kilometer van Coperto Restobar moeiteloos de Courtesy Car bestellen. Dat is al mogelijkheid tijdens het online plaatsen van een reservering.

Restaurant
Van donderdag tot en met zaterdag zijn er iedere dag vier tijdssloten die zonder meerprijs kunnen worden geboekt van en naar het restaurant. Dit is mogelijk van 17.45 tot 20.00 uur.

Pillows Hotels
Courtesy Car is een samenwerking van Pillows Hotels, waarvan Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle onderdeel is, Dusseldorp BMW en Businessclass Chauffeursdiensten.

Gebaseerd op het idee om elkaar als lokale ondernemers in de regio Zwolle binnen het hogere segment te ondersteunen.

Designhotel
Coperto Restobar is het restaurant van Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle, dat in 2018 werd uitgeroepen tot Beste Design Hotel.

Pillows Hotels is onderdeel van International Hotel Management Group. Wil je meer weten over het initiatief of Courtesy Car uitproberen? Volg dan deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Breek de Week bij sterrestaurant Vista in Willemstad

Volgend artikel

Hotel Okura Amsterdam introduceert afternoon tea

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.