Nieuws

Beste van twee generaties Van de Bunt in jubileumspecial De Leuf

Restaurant De Leuf in Ubachsberg bestaat deze maand 30 jaar. Een geschiedenis met hoogte- en dieptepunten, én één om bij stil te staan en te vieren. Dat laatste gebeurt met een jubileummenu: het beste van twee generaties Van de Bunt gecombineerd in een feestelijke special. Tot aan kerst te reserveren.

‘In oktober is het al weer vijf jaar geleden dat we – toen nog met Paul aan onze zijde – toostten op 25 jaar De Leuf’, zo lezen we in de nieuwsbrief van het met een Michelinster bekroonde restaurant.

‘Wat hebben we in dertig jaar veel meegemaakt. Hoogte- en dieptepunten. Wat hebben we veel om op terug te kijken, bij stil te staan én te vieren.’

Robin van de Bunt
Dat doet het restaurant van Sandra van de Bunt en chef Robin van de Bunt ook. Met een jubileumspecial, waarin het beste van twee generaties Van de Bunt samenkomt.

De special bestaat uit ontvangst met een feestelijk glas champagne, een vijfgangenmenu met bijpassende wijnen, tafelwater en mokka en sweets.

Reserveren
Tot aan kerst per tafel, op reservering beschikbaar, met uitzondering van de zaterdagen. De kosten bedragen 130 euro per persoon.

Reserveren kan via receptie@deleuf.nl, (045) 575 02 26 of het reserveringsformulier op de website van De Leuf onder vermelding van ‘jubileumspecial’ en eventuele dieetwensen.

ChefsFriends feliciteert het team van De Leuf van harte met deze bijzondere mijlpaal.

Vorig artikel

Win exemplaar van hapjesboek ‘Variatie op de plank’

Volgend artikel

Blog Schmidt Zeevis: volop Zeeuwse mosselen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.